Xing Fu Tang sudah mula membuat boba secara segar di kedai! Nak tahu bagaimana boba brown sugar goreng mereka dibuat? Korang boleh pergi ke cawangan Damansara Uptown untuk melihat prosesnya. Memang menarik~ _ 【XING FU TANG @ DAMANSARA UPTOWN】 32, Ground Floor, Jalan SS21/58, Damansara Utama 47400 Petaling Jaya, Selangor. 12pm - 1am _ *Cawangan Pavilion dan IOI City Mall juga akan ada fresh handmade boba bermula hujung bulan Ogos. @mymakantv mymakantv MyMakanTV

  • MyMakanTV Xing Fu Tang sudah mula membuat boba secara segar di kedai!
Nak tahu bagaimana boba brown sugar goreng mereka dibuat? Korang boleh pergi ke cawangan Damansara Uptown untuk melihat prosesnya. Memang menarik~
_
【XING FU TANG @ DAMANSARA UPTOWN】
32, Ground Floor, Jalan SS21/58, Damansara Utama
47400 Petaling Jaya, Selangor.
12pm - 1am
_
*Cawangan Pavilion dan IOI City Mall juga akan ada fresh handmade boba bermula hujung bulan Ogos.

    @mymakantv

    1 semaine depuis
  • Xing Fu Tang sudah mula membuat boba secara segar di kedai! Nak tahu bagaimana boba brown sugar goreng mereka dibuat? Korang boleh pergi ke cawangan Damansara Uptown untuk melihat prosesnya. Memang menarik~ _ 【XING FU TANG @ DAMANSARA UPTOWN】 32, Ground Floor, Jalan SS21/58, Damansara Utama 47400 Petaling Jaya, Selangor. 12pm - 1am _ *Cawangan Pavilion dan IOI City Mall juga akan ada fresh handmade boba bermula hujung bulan Ogos. https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/e35/69277172_368615627158196_7505633814420565082_n.jpg?_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=4f3721970c2b107f824cfb9990ec8294&oe=5D6098DA mymakantv

    Xing Fu Tang sudah mula membuat boba secara segar di kedai!

    Nak tahu bagaimana boba brown sugar goreng mereka dibuat? Korang boleh pergi ke cawangan Damansara Uptown untuk melihat prosesnya. Memang menarik~
    _
    【XING FU TANG @ DAMANSARA UPTOWN】
    32, Ground Floor, Jalan SS21/58, Damansara Utama
    47400 Petaling Jaya, Selangor.
    12pm - 1am
    _
    *Cawangan Pavilion dan IOI City Mall juga akan ada fresh handmade boba bermula hujung bulan Ogos.

  • 13,205 324
  • Télécharger D'autres photos

Instagram mymakantv (MyMakanTV) Other Jolyday Posts

adamsalleh21 - ryan 1 semaine depuis

Jangan beli ...guna gadis melayu terus melayu beli beratur panjang . Nampak tak mereka umpan melayu .BANYAK LAGI BOBA onwer anak melayu buat . Sian . Cina pun tak ramai pergi kedai melayu . Kita je lebih nak majukan cina . Alasan trending .

cikila88 - Siti Suhaila Suhaimi 1 semaine depuis

Dlm vidoe yg keja semua melayu.. signboard pun tulisan cina.. yg beratur panjang jela nye malayu2... si tokey kiasu kenyang riang hati untung kepok2 melayu2 duk supports....

_maidc - 1 semaine depuis

Kenapa aku minum benda alah nii, rasa dia macam air cendol letak air gula perang je?

mhfury - 🌎 MALAYSIAN 1 semaine depuis

the black whale halal tapi dkt Indonesia sebab ada certificate, all boba place dlm Malaysia tak halal sebab setahu aku check baru² ni diorang tak keluar apa² certificate lagi and tu pekerja tipu, aku dtg pekerja dia dah tukar cina 🙄 damn nice marketing

i.am.rowena - 1 semaine depuis

Pandai video marketing dia. Guna pekerja2 melayu bertudung. Nak tawan hati pembeli melayu yang lurus seperti pembaris 😂